Cykelturism Föreläsningar och företagsutbildningar

/visitkort.jpg

Erik Svedin har deltagit som talare och debattör på ett flertal konferenser och olika möten inom cykelturism. Med lokala, regionala och internationella perspektiv. Med praktisk erfarenhet av att bygga upp och arbeta med verksamheter inom cykelturismen har Erik en unik erfarenhet inom Sverige. Sedan starten av Bike sweden år 2008 som verkar inom 4 verksamhetsområden, cykelguidning, cykelevent, cykeluthyrning och produktion av cykelresor och bokningsbara paket har han arbetat för att utveckla svensk cykelturism.

 

FÖRETAGSERFARENHET CYKELTURISM

Genom att Eurobike gick in som ägare i bolaget 2013 lyftes perspektivet ytterligare och sedan dess finns det gemensamma bolaget Bike Europe som säljer paketerade cykelresor i Europa med tyngdpunkten på Tyskland, Italien, Österrike och Frankrike. I huvudsak arbetar Bike Europe med lugna behagliga paketerade cykelresor, men en och annan mountainbikeresa finns även i utbudet.

Sänd ett mail till erik.svedin@bikesweden.se så får du veta mer om vad vi kan erbjuda i form av workshops, föreläsningar eller cykelturistprojekt.

Presentation/exempel

cykelturism-presentation.pdf

Referenser på tidigare föreläsningar lämnas gärna vid förfrågan.

Välkommen

www.svenskcykelturism.se.

Nyhetsbrev

Länkar

This website was built using N.nu - try it yourself for free.(info & kontakt)