Cykelturism utbildning på Kattegattleden

Hösten 2014 fick vi i uppdrag av Region Halland att skapa en företagsutbildning med inriktning på cykelturism. Vi skapade ett utbildningspaket som inleddes med en stor insopirationskonferens och nedan är inspelningarna från konferensen. Efter den inledande konferensdagen fortsatte vi med kvällsseminarier där företagarna i Halland var inbjudna för att lära sig mer om paketering av produkter, främst för exportmarknaden. Att arbeta med exportmognad blir naturligt i det här sammanhanget och vi gick igenom de flesta delarna. Vi använde oss av kompetenta föreläsare med expertis inom olika områden och efter varje föreläsning fanns det tid att arbeta med sin egen exportmognad och paketering. 

 

Uppslutningen var god och vi hade en väldigt positiv stämning bland företagarna och vår uppdragsgivare. I efterhand kan jag se att vi hade behövt lägga mer tid på uppföljning och även att praktiskt stödja företagen till att paketera sina produkter. Som upplägget var då fick företagen ibland en för många övermäktig uppgift. Vidare hade det varit bra om vi gjort detta i kombination med en studieresa och ett antal säljmöten med inköpare från utlandet för att säkerställa att de faktiskt fick ut sina produkter på marknaden. 

 

Vi tar gärna emot fler uppdrag för att arbeta vidare med företagen i er region eller kommun för vi tror att detta är ett bra sätt att komplettera ert arbete. Kontakta oss gärna och se gärna några av våra föreläsare på klippen nedan.

 

 

 

 

31 Mar 2016

Comments powered by Disqus

Välkommen

www.svenskcykelturism.se.

Nyhetsbrev

Länkar

This website was built using N.nu - try it yourself for free.(info & kontakt)